Bun venit pe ACalyme[RO] daca nu aveti un cont va rugam sa va inregistrati pentru a avea aces la tot forumul . Va multumim !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bun venit pe ACalyme[RO] daca nu aveti un cont va rugam sa va inregistrati pentru a avea aces la tot forumul . Va multumim !

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vitamine Asortate !

Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Vitamine Asortate ! Empty ZM mod pe Harti normale

Mesaj Scris de Vizitato Lun Aug 17, 2009 4:17 am

Cred ca serverul ar putea sa foloseasca si harti normale deoarece hartile de zm, chiar si cele pgl au fost concepute ca oamenii sa aiba locuri bune de stat unde sa nu aiba altceva de facut decat sa sparga o rampa sau sa apese un buton pentru a face aproape imposibil pentru un zombie sa ajunga in acel loc, in acest fel adaugand si lasere (daca stii unde sa le pui) vor face locul unde stai inaccesibil pentru un zombie, astfel oamenii fiind in avantaj. Sigur acest lucru este super cand esti om pentru ca esti practic de neatins dar cand esti zombie (pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei deveni) este iritant sau chiar frustant. In plus eu cred ca aceasta schimbare va aduga si un sentiment de frica in sufletul jucatorului (fiind om) pentru ca va stii ca nu este de neatins si ca zombieul are totusi o modalitate de a ajunge la el, ceea ce pentru jucatorii adevarati de zombie mod nu va face decat sa creasca placerea si dorinta de a juca pe un asemenea server.

PS: Sper ca nu v-ati plictisit cintind cele de mai sus dar am vrut sa si argumentez ceea ce propun.
    acalyme
    acalyme
    Administrator
    Administrator

Numarul mesajelor Numarul mesajelor : 561
    Data de inscriere Data de inscriere : 02/08/2009

Vitamine Asortate ! Empty Vitamine Asortate !

Mesaj Scris de acalyme Dum Feb 14, 2010 7:52 am

Vitamine asortate
    "Obisnuiesc sa iau vitamina E (400 mg) in fiecare zi. Le-am luat pana acum dimineata, dar mi-a spus cineva ca anumite mancaruri sau bauturi interactioneaza cu vitaminele. E adevarat? Trebuie sa iau vitaminele la anumite ore? Daca le iau seara, au efect peste noapte?"

Exista opinii diverse legate de acest subiect. Unele studii dovedesc ca anumite mancaruri sau bauturi pot diminua efectul vitaminelor. Pe de alta parte, pare mai natural - la nivel intuitiv - sa iei vitaminele si suplimentele nutrivite dimineata, o data cu micul dejun. Ele vor fi absorbite o data cu mancarea, mai ales putin grasa, pentru ca sunt vitamine solubile in grasime.

Data/ora curentă este: Sam Noi 09, 2024 12:02 am